Polyeten HDPE granulat för tillverkning

Polyeten POLIMAXX P901BK med hög densitet (HDPE) är en förening som används för tillverkning av HDPE-baserade rör. Uppfyller kraven för föreningar för tillverkning av rör enligt ISO 4427 och AS/NZS 4131. Ämnet är väldigt lätt att bearbeta vilket gör att det används i många branscher. HDPE-produkter är säkra för hälsan vilket bevisas genom användning i dricksvattenanläggningar. Tack vare ett brett utbud av sina egenskaper: hög termisk stabilitet, kemikaliebeständighet och mycket hållbar konstruktion är denna produkt en av de vanligaste polyetenerna i världen.

Om produkten:

Polyeten i POLIMAXX P901BK högdensitetsgranulat (HDPE) erhålls genom den moderna Hostalen-processen. Tack vare förstärkning genom stabilisatorer är den lätt att bearbeta. P901BK har utvecklats för att tillverka rör som är baserade på HDPE vilket säkerhetsställer hållfasthet i vatten-, tryck- och avloppssystem. Produkter som tillverkas av denna polyeten är hälsosäkra och inte är giftiga vilket bevisas genom användning av rör från detta granulat i dricksvattenanläggningar. Dess fenomenala hållfasthetsegenskaper såsom resistans mot vissa kemiska föreningar samt en mycket lång hållbarhet gör att den används allmänt av olika branscher.

Granulat används i distribution av gasformiga bränslen. Polyeten med hög Hostalen- och Lupolen-densitet är beprövade typer som utgör referensmaterial för hela sektorn.

Dessa kvaliteter säkerställer utmärkt täthet, hög rörflexibilitet och hållbarhet i dessa produkter.

Gasrör som använder HDPE uppfyller kraven för förening för tillverkning av rör enligt ISO 4427 och AS / NZS 4131.

En viktig fördel med detta material är förmågan att anpassa den till praktiskt taget alla former. Tack vare denna enorma fördel har denna produkt ett mycket stort utbud av användningsområden vid tillverkning av behållare av bränsleolja, flaskor, fat och bildelar.

polyeten-hdpe-granulat-fr-tillverkning.jpg

Polyeten HDPE granulat för tillverkning

Om du vill kontakta oss genom formuläret nedan ange dina kontaktuppgifter och fyll i meddelandet. Att uppge personuppgifter är frivilligt. Dina personuppgifter administreras av distripark.com sp. z o.o. Med säte i Brzeg Dolny (ul. Sienkiewicza 4, 56-120 Brzeg Dolny). Du kan kontakta vår inspektör via e-postadressen: iod.distriparkcom@pcc.eu.