Om oss 

Ny teknik och allmän användning av Internet för affärsutveckling ledde till skapandet av ett av de företagen som idag bildar aktiebolaget PCC. Distripark.com som grundades 2015 blev en online-plattform som specialiserat sig på försäljning av kemiska produkter.

PCC-gruppen sysselsätter över 3 300 personer i 17 länder runt om i världen inom kemi, logistik och energi. Distripark.com är ett svar på kundernas växande behov. Tack vare närvaron på Internet kan vi erbjuda våra kunder möjlighet att beställa kemiska produkter var som helst och när som helst.

Distripark.com är aktiv på den polska marknaden, över hela Europa och i Kina. Företaget erbjuder ett mycket brett utbud för både företag och enskilda kunder. En stor del av produkterna i butiksortimentet produceras av företag inom PCC-gruppen, vilket innebär att produkter av hög kvalitet kommer direkt från tillverkaren.

Våra kunder uppskattar oss för professionalism, tillgång till tillförlitlig information, snabb orderbehandling, hög kvalitet på tjänster och ett brett utbud av produkter.

distripark.eu - en Internet handelsplattform som erbjuder kemiska råvaror, industriell kemi, byggprodukter och professionell hushållskemi. Personer med passion, med ett brett utbud och med positiv kundorientering är de karakteristiska delarna av distripark.eu